Entrevista al programa ‘7 Dies’ d’El 9 Televisió

El programa ‘7 Dies’ d’El 9 Televisió em va entrevistar per comentar l’actualitat econòmica i les conclusions del 3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya.

Del minut 01:14:47 al 54:36 (compte enrere):

La mateixa entrevista s’emet a les següents televisions locals: Xarxa de Televisions Locals pel Canal 159 de Movistar+, Molins TV, Penedès TV, Canal 10 Empordà, Canal Terres de l’Ebre, TV Vandellós, TV10 Sant Esteve, El Punt Avui TV, Canal Blau, Canal Taronja Anoia, Canal Taronja Central, TV Costa Brava, El 9 TV, Empordà TV, Lleida TV, Olot Televisió, VAT – Vídeo Ascó Televisió, Mataró Audiovisual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>